Mark & Grund - Logotyp

PÅLITLIG KONSTRUKTION FÖR


FÖR FUKTFRIA GRUNDER.

Vår genuina branschkunskap har gjort det möjligt för oss att kunna erbjuda en grundkonstruktion som kan räknas till en av marknadens absolut mest pålitliga. Ett bevis på detta är att vi aldrig under våra verksamma år, fått in en fuktskadeanmälan på en grund som vi byggt. Det gör oss förstås både stolta och glada. Vår nollvision är något vi håller hårt i och dagligen arbetar med för att behålla.

 

AFFÄRSIDÉ.

På Mark & Grund har vi alltid haft en klar och enkel affärsidé. Vi erbjuder helhetslösningar inom mark och grundarbete och kan vid önskemål också erbjuda totalentreprenad med övergripande ansvar. Vi levererar kvalitetsarbeten på utsatt tid och enligt budget. Våra kunder ska känna sig trygga under hela arbetstiden och ska vara mer än nöjda med slutresultatet.

 

FÖR ATT VARA BÄST BEHÖVER


MAN INTE VARA STÖRST.

Mark & Grund är ett mindre företag med sju anställda. Vi har funnits sedan 1992 men inom företaget finns hela 40-års branscherfarenhet. För oss har det alltid varit viktigt att erbjuda våra kunder trygghet och kvalitet. Och det är just detta som vi blivit kända för. Trots att vi är ett mindre företag har vi alltid varit med och konkurrerat med de stora aktörerna och många gånger även kunnat leverera en kundvänligare offert med bättre villkor. Det är till och med så att vi ofta kan halvera tidplanen jämfört med våra konkurrenter. Som mindre företag kan vi hålla en nära kundkontakt samtidigt som vi har större möjligheter att anpassa oss efter önskemål och personliga lösningar. Dessa fördelar har resulterat till ett brett kundregister bestående av både privatpersoner och stora hustillverkare.