Mark & Grund - Logotyp

”Första gången jag kom i kontakt med Mark & Grund var 1984 då jag skulle bygga mitt eget hus. Därefter påbörjades samarbetet mellan våra företag och under åren har vi både byggt hus för bostadsrättsföreningar och villor i egen regi tillsammans med Mark & Grund. Arbetet oss emellan har alltid fungerat bra, de är lätta att jobba med och priserna håller alltid budgeten”. Håkan Jansson, JG Mark & Villa

Håkan Jansson, JG Mark & Villa AB

VÅRA KUNDER FÅR ORDET.


”Jag har byggt två hus och båda gångerna har jag använt mig av Mark & Grund. De är snabba, duktiga, trevliga och prisvärda. Man får också alltid en snabb kontakt. De gjorde dessutom all markplanering. Jag har alltid fått ett gott och seriöst intryck och kan verkligen rekommendera Mark & Grund till andra, vilket jag också gjort”.

Lars Lind, två privata husbyggen.


”Mark & Grund är tveklöst en bra samarbetspartner och tillsammans har vi genomfört en rad lyckade projekt. De är pålitliga, snabba och lätta att ha och göra med. Jag kan absolut rekommendera Mark & Grund till andra, det var dessutom via rekommendationer som jag själv kom i kontakt med dem”.
Mikael Raisner, Svenska Andelshus.